DJI presenteerde gisteren niet alleen haar nieuwe Phantom 4 PRO maar ook haar nieuwste quadcopter voor de professionele markt. De Inspire 1 heeft eindelijk een opvolger; Inspire 2 is een feit.

Helemaal van nu
Deze nieuwe Inspire heeft zich duidelijk laten inspireren door de huidige tijdsgeest. De nieuwe quadcopter is niet alleen voorzien van een gewone camera om beelden te maken, maar heeft daarnaast nog een extra twee-assige FPV-camera. Zo kun je tijdens het vliegen in FPV meekijken, zonder dat je beelden hier onder lijden. Bovendien beschikt de Inspire 2 over sensoren, een 5.8K beeldverwerkingsprocessor en obstakeldetectie.

Alles in tweevoud
Wie FPV zegt, zegt snelheid. En topsnelheid haalt deze nieuwe DJI, met 108 km per uur. Dankzij de twee accu’s houdt de snelheidsduivel dit zo’n 27 minuten vol. In tegenstelling tot de nieuwste Phantom, kan de Inspire 2 door maar liefst twee (!) piloten bestuurd worden. Zo kan een team de taken verdelen. De een neemt de drone voor zijn rekening, de ander richt zich op de camera. Je kunt de Inpire 2 dan ook bedienen met twee afstandsbedieningen.

Je betaalt 3399 euro voor deze nieuwe Inspire 2, de camera moet je daar dan nog wel bij aanschaffen!

REAGEER

Please enter your comment!
Please enter your name here