De nieuwe versie van de Phantom 4 Quadcopter, genaamd de DJI Phantom 4 Pro, werd gisteren gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in Los Angeles. Deze vernieuwde versie van de bekende quadcopter beschikt over een nog betere camera met een 1 inch sensor. Zo maakt de PRO foto’s met 20 megapixels en videa in 4K Ultra HD. Dat levert natuurlijk prachtig beeldmateriaal op.

Extra gevoelig
Bovendien heeft de afstandsbediening van de drone een flinke make-over ondergaan. Daar waar je voorheen je smartphone of tablet moest inschakelen om de beelden van de Phantom te bekijken, kun je dat nu op het geïntegreerde display. De extra sensoren zorgen ervoor dat de PRO beter dan ooit zijn omgeving kan analyseren. Met twee infra-rood sensoren aan de zijkant en twee visuele sensoren aan de achterkant zul je obstakels minder snel raken.

Innovatief
Hoewel DJI al geruime tijd een voorsprong heeft op haar concurrenten, blijven zij innoveren. De PRO vliegt dertig minuten langer dan zijn voorgangers en voor draadloze verzending van het beeldmateriaal maakt de nieuwste drone gebruik van DJI’s LichtBridge-technologie.

Voor 1699 euro is de DJI Phantom 4 PRO van jou.

 

 

REAGEER

Please enter your comment!
Please enter your name here